Народилася трійня –держава дасть квартиру: в Запоріжжі нова петиція з'явилася на сайті.

Автором петиції виступив Віталій Бесчасний. Він пропонує місцевій владі оперативне вирішення житлового питання запорізьких сімей, в яких народилася трійня.

Багатодітним сім'ям повинні видавати квартири.

Реалізація права на позачергове отримання житла у разі народження жінкою трьох і більше дітей є почесним обов'язком Запорізької міськради та Запорізької територіальної громади, – зазначає автор.

Міськраді пропонують визначити питання житлового забезпечення сімей, в яких народилася трійня - пріоритетними.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Електронна петиція вже з'явилася на сайті.

Нагадаємо, що в Україні Збройні Сили довгий час залишалися традиційно одними з найбільш консервативних з питання перебування жінок на службі. Війна на Сході внесла свої корективи.

Як повідомляв Знай.иа сьогодні близько полудня в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух.

Знай.иа писав, що після того, як у Кернеса програли суд за перейменування проспекту Петра Григоренка до проспекту маршала Жукова, активісти приступили до роботи.