Дівчину, яку чоловік облив окропом, виписали з лікарні. Анастасія Шаповалова поїде на відновлення в санаторій. Про це повідомила активістка Злата Некрасова на своїй сторінці в Instagram.

Постраждалу дівчину виписали з лікарні.

Нагадаємо, що на постраждалу цивільний чоловік вилив близько 4 літрів окропу. Він заливав окріп дівчині в рот, щоб були більше пошкоджені внутрішні органи.

В даний момент Анастасія відчуває себе набагато краще, і готова повернутися до повноцінного життя з часом. Дітки Насті 4 і 6 років зараз знаходяться у бабусі, до повного одужання дівчини.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні Збройні Сили довгий час залишалися традиційно одними з найбільш консервативних з питання перебування жінок на службі. Війна на Сході внесла свої корективи.

Як повідомляв Знай.иа сьогодні близько полудня в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух.

Знай.иа писав, що після того, Комунарський районний суд Запоріжжя притягнув до адміністративної відповідальності і оштрафував стрільців військової частини №3026, которі на службі перебували в стані наркотичного сп'яніння.