Запорожці ризикують здоров'ям, на тротуарах твориться справжній жах. Головне, дивитися під ноги, а то ж можна не побачити – і…потрапити в підземелля.

у Запоріжжі В центрі міста аварійні люки.

Мешканці Запоріжжя стривожені аварійністю люків у місті. Незважаючи на те, що кришки на місці, зберігається аварійна ситуація – і це в центрі міста. Навколо каналізаційного отвору утворилися відколи, і як наслідок – величезні діри, покриття почало провалюватися вниз.

Якщо йти і не дивитися під ноги, є шанс отримати не тільки травми, але і навіть провалитися вниз – тротуар більше схожий на дорогу з перешкодами. Все це діється на вулиці Рекордній. Крім того, люди просять звернути увагу на дороги біля будинків 16, 16а і 18 з вищезгаданої вулиці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві пес раптово накинувся на дитину і прокусив йому ногу до кістки.

Як повідомляв Знай.иа сьогодні близько полудня в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух.

Знай.иа писав, що після того, Комунарський районний суд Запоріжжя притягнув до адміністративної відповідальності і оштрафував стрільців військової частини №3026, которі на службі перебували в стані наркотичного сп'яніння.