Наречена плакала і билася в істериці: у Запорізькому ресторані стався справжній конфуз, весілля опинилася на межі зриву.

У Запоріжжі молодятам зіпсували весілля.

В одному з ресторанів на пірсі, де була заброньоване весілля, адміністрація вирішила докорінно змінити декорації і саму інфраструктуру закладу, в той час як пара розраховувала і бронювала, по суті, зовсім інше місце. Всього за пару днів у ресторані в самому центрі локації виріс величезний паркан, який в даний час фарбують і зварюють.

У Запоріжжі весілля опинилася на межі зриву.

На всі питання працівники ресторану відповідають одноково – "все зроблено для безпеки відвідувачів".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нові декорації на весіллі.

Наречена в істериці, виплакала чимало сліз, весілля під загрозою, адже накрилася ідеальна фото і відеозйомка.

Кричущий випадок у Запоріжжі мало не зірвав весілля.

Нагадаємо, що в Україні Збройні Сили довгий час залишалися традиційно одними з найбільш консервативних з питання перебування жінок на службі. Війна на Сході внесла свої корективи.

Як повідомляв Знай.иа сьогодні близько полудня в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух.

Знай.иа писав, що після того, Комунарський районний суд Запоріжжя притягнув до адміністративної відповідальності і оштрафував стрільців військової частини №3026, которі на службі перебували в стані наркотичного сп'яніння.