Сьогодні, 18 вересня, в Запоріжжя прибув новий глава ГУНП в Запорізькій області. Пост Сергія Комісарова зайняв генерал Микола Лушпієнко.

Князєв представив нового голову.

Вчора Микола покинув посаду начальника поліції в місті Суми. Нового керівника представив голова Нацполиції України Сергій Князєв.

Що стосується колишнього керівника поліції Запорізькій області Сергія Комісарова, то він, за словами Князєва, деякий час буде займатися науковою роботою.

"Він подав рапорт про надання можливості захистити докторську дисертацію. Тому кілька місяців буде займатися науковою роботою", - сказав голова Нацполиції.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Запорізьку поліцію очолив Микола Лушпієнко.

Нагадаємо, що в Україні Збройні Сили довгий час залишалися традиційно одними з найбільш консервативних з питання перебування жінок на службі. Війна на Сході внесла свої корективи.

Як повідомляв Знай.иа сьогодні близько полудня в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух.

Знай.иа писав, що після того, Комунарський районний суд Запоріжжя притягнув до адміністративної відповідальності і оштрафував стрільців військової частини №3026, которі на службі перебували в стані наркотичного сп'яніння.