Вдало замаскував: Мелітопольський наркобарон сховав плантацію в винограднику, навіть допитливі сусіди не побачили.

У Мелітополі у винограднику приватного будинку по вулиці Герцена знайшли зарослі конопель. Причому окультурені, за ними доглядав пенсіонер, власник плантації.

Поліцейські знайшли цілу плантацію конопель у винограднику.

60-річний наркобарон окультурив свою плантацію, а рясний виноград приховував від перехожих наркотичну рослинність.

Під час обшуку в будинку знайшли марихуану і насіння різних сортів конопель. Все вилучили та направили на експертизу, відкрито кримінальне провадження, триває досудове розслідування.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Поліцейські заарештували підприємця-пенсіонера.

Нагадаємо, що в міську інфекційну лікарні з попереднім діагнозом харчове отруєння звернулися 53 учня одеської школи № 11, які вживали їжу в шкільній їдальні.

Як повідомляв Знай.иа, всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року. Журналісти відкопали найсерйозніші з них і тепер попереджають українців про небезпеку.

Знай.иа писав, що 19 вересня, поки весь Київ стояв а вухах через мінування мостів і ТРЦ міста, на Лісовий чоловік спокійно розгулював з букетом квітів і помповиком в руках.