Запоріжці похвалилися – у місті відкрили одразу два нові авіарейси.

У Запоріжжі відкриють два авіарейси в літо.

Сьогодні стало відомо про те, що в Запоріжжі відкриють два нових авіарейси. Перший рейс сполученням Запоріжжя - Шарджа (Об'єднані Арабські Емірати), буде виконуватись вже з 27 жовтня. А другий рейс відкриють через місяць – 28 листопада. В Тель-Авів квиток можна буде придбати за 2377 тисяч гривень.

А ось в ОАЕ полетіти буде дорожче – ціна квитка буде варіюватися від 3220 грн. Вильоти з Запоріжжя по кожному з напрямків будуть виконуватися два рази на тиждень, у четвер і неділю.

У Запоріжжі відкриють два авіарейси в літо.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, сьогодні стало відомо про те, що з 28 жовтня відкриють новий авіарейс сполученням Київ-Запоріжжя.

Нагадаємо, що в міську інфекційну лікарні з попереднім діагнозом харчове отруєння звернулися 53 учня одеської школи № 11, які вживали їжу в шкільній їдальні.

Як повідомляв Знай.иа, всесвітньо відома ясновидиця Ванга передбачила важкі випробування до кінця 2019 року. Журналісти відкопали найсерйозніші з них і тепер попереджають українців про небезпеку.

Знай.иа писав, що 19 вересня, поки весь Київ стояв а вухах через мінування мостів і ТРЦ міста, на Лісовий чоловік спокійно розгулював з букетом квітів і помповиком в руках.