Запоріжці вистоюють кілометрові черги на маршрутки вранці. Терпінню людей приходить кінець, адже з кожним днем черги стають все більші і більші.

У Запоріжжі довжелезні затори.

Чекати людям транспорт приходиться по пів години, а іноді і більше. Тим більше маршрутки приїжджають вже переповненими, людям часто не вистачає навіть місця.

На пр. Металургів (зупинку перенесли в язку з ремонтом) люди в чергах від 15 до 30 хвилин. Запоріжці проходять справжній квест: як вижити – і дістатися на роботу та навяання зранку.

Люди просто не встигають на роботу через пробки і відсутність маршруток.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Подібна ситуація спостерігається не тільки в центрі, але і на Правому березі, куди маршрутки просто не встигають доїжджати з-за ремонту на греблі. Потік пасажирів дуже великий.

Нагадаємо, водій харківського маршрутного таксі став "героєм" відео в соціальних мережах, після того, як не пропустив машину рятувальників.

Як повідомляв Знай.иа українці цієї осені у жовтні отримають додатковий вихідний.

Знай.иа писав, що Президент України Володимир Зеленський підписав більшу частину законопроектів, які були прийняті новообраною Радою IX скликання.