В інтернеті з'явився дуже інтресний сюжет програми "Гроші". Стало відомо, як і на що витрачає свої кровно зароблені, нардеп від бердянського округу Олександр Пономарьов, повідомляє zanoza-news.

Журналісти оприлюднення листування нардепа.

Журналістам вдалося зняти листування нардепа від "Опозиційної платформи За життя". Три жінки Ксенія, Світлана і Софія одночасно посилають чиновнику вірші, картинки і турбуються про чоловікова.

програмі У нардепа розписані всі витрати.

Судячи з розслідування журналістів, Світлана є його дружиною. Крім того, нардеп прямо на засіданні перевіряє свій бюджет, який веде в спеціальній програмі. У ній розписані всі статті витрат. Виходячи з даних, депутат вже встиг витратити 5 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, водій харківського маршрутного таксі став "героєм" відео в соціальних мережах, після того, як не пропустив машину рятувальників.

Як повідомляв Знай.иа в 2019 році змінили правила отримання водійських посвідчень і їх термін придатності. Права міжнародного зразка отримали не тільки колір, але й змінили правила отримання.

Знай.иа писав, що Президент України Володимир Зеленський підписав більшу частину законопроектів, які були прийняті новообраною Радою IX скликання.