Сьогодні в Запоріжжі буде хмарно з ранку і до вечора. Вже сьогодні вночі синоптики обіцяють перші заморозки до -5 градусів. Вдень температура буде плюсова +4 +15 градусів тепла.

Сьогодні в Запоріжжі відчутно похолодає.

В середу зранку Кирилівку затягне хмарами, які протримаються до самого вечора. Без опадів, вдень буде тепло до +11 +15 градусів.

У Мелітополі 25 вересня можливо буде хмарно зранку, а от до вечора буде ясно. Сьогодні температура +6 +18 градусів тепла.

Синоптики обіцяють вночі перші заморозки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Бердянську буде хмарно до самого вечора, ясне небо скоріше за все – тільки зранку. Без опадів, але з температурою +7+14 градусів.

Нагадаємо, що вже адковат Ростислав Кравець розповів, що буде, якщо побіжний президент Янукович повернеться в Україну.

Як повідомляв Знай.иа, професор антропології Університету Торонто Девід Бігун виявив залишки древнього людини рудапитека, який жив 10 мільйонів років тому.

Знай.иа писав, що колишня глава Міністерства охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що антикорупційний прокурор Назар Холодницький спеціально блокував розслідування справи про реченні їй хабара.