Вже в жовтні "стартують" нові правила отримання субсидій: кому з запорожан тепер можуть відмовити в допомозі.

Субсидії будуть нараховувати по-новому.

Як виявилося, вже з 1 жовтня багатьом запоріжцям можуть відмовити у матеріальній допомозі. Раніше субсидії працююча категорія населення отримувала на руки у банку готівкою.

Тепер кошти будуть надходити в управління соціального захисту, а далі фахівці установи будуть нараховувати їх на банківські картки або через Укрпошту.

Умови видачі та розміри субсидій не змінюються. До уваги беруться тільки доходи, площа квартири та склад сім'ї.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

З 1 жовтня нові правила нарахування субсидій.

Крім того, якщо у вас борг за комунальні послуги перевищує 340 гривень або ви зробили покупку більше 50 тисяч гривень, то у нарахуванні субсидії можуть відмовити.

Нагадаємо, що вже адковат Ростислав Кравець розповів, що буде, якщо побіжний президент Янукович повернеться в Україну.

Як повідомляв Знай.иа у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілося одне з приміщень. Під час пожежі постраждав господар квартири.

Знай.иа писав, що два брата пограбували і побили мешканця Біляївського району за те, що він вирішив поспати в їх машині.