У Запоріжжі є вакансії, де платять більше 20 тисяч гривень. Такий оклад отримують вогнетривники, пресовщики металобрухту, майстри по ремонту обладнання, інженери з підготовки виробництва.

Де в Запоріжжі платять найбільше.

З'явилася вакансія із заробітною платою на рівні 30 тисяч гривень - для медичного директора, повідомляє Запорізький міський центр зайнятості.

За послуги слюсарів-ремонтників, електрогазозварників, майстрів виробництва, операторів верстатів, різьбярів та нагрівателів металу, бухгалтерів, начальників управлінь, виконавчих директорів, роботодавці готові віддати від шістнадцяти до дев'ятнадцяти тисяч гривень.

У Запоріжжі є зарплати у 30 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що у середу, 25 вересня, відбулося дорожньо-транспортна пригода у Києві, в результаті чого постраждали люди.

Як повідомляв Знай.иа у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілося одне з приміщень. Під час пожежі постраждав господар квартири.

Знай.иа писав, що з померлим в Польщі Миколою Гладієм можна порощатися завтра, 26 вересня, о 09:00 в Народному домі села Довгий Войнилів.