З початком похолодання в Запорізькій області різко збільшилася кількість хворих на грип і ГРВІ. У Мелітополі учнів місцевої школи навіть відправили на карантин.

В Мелітополі карантин у школах.

У мелітопольській школі №7 закрили два класи по 18 вересня і з 23 вересня по сьогоднішній день. Медики також зазначають, що пік захворюваності слід очікувати в листопаді.

Поки це єдиний навчальний заклад, в якому закриваються класи.

"Ми закриваємо класи, коли відсутні понад 30 відсотків дітей від загальної кількості, - пояснила начальник міського управління освіти Ірина Щербак. – По іншим школам ситуація не вийшла з-під контролю і кількість хворих дітей не перевищує встановленої норми.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Наступний пік захворювання прогнозують на листопад.

Нагадаємо, що в місті Ананьїв банда невідомих хуліганів почали бити вікна жінки, а коли та викликала поліцію чоловіки напали на правоохоронців з сокирою і монтуванням.

Як повідомляв Знай.иа у Дніпрі у багатоквартирному будинку загорілося одне з приміщень. Під час пожежі постраждав господар квартири.

Знай.иа писав, що в одному зі столичних хостелів сталося дивне НП: в туалеті виявили труп чоловіка, причому двері санвузла була замкнена зсередини.