У Запоріжжі проти в'їзду вантажівок у місто.

Керівництво Запоріжжя вирішило звернутись до Президента України. В Запоріжжі хочуть змінити маршрути великого транспорту.

Місцева влада звернулась з проханням до Зеленського.

Місцева влада хоче, щоб вантажівки об’їжджали Запоріжжя, таке рішення ухвалили депутати на 43-й сесії міськради 25 вересня, повідомляє Depo.Запоріжжя.

Президента України та Верховну Раду просять змінити маршрутне орієнтування вантажівок, аби вони об’їжджали Запоріжжя автомобільною дорогою М-18 "Харків – Сімферополь – Алушта-Ялта", не в’їжджаючи у місто. Це допоможе зберегти місцеві дороги.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В Запорожжі планують змінити рух вантажівок.

Нагадаємо, що в Києві молодий чоловік став жертвою нападу розлючених хуліганів, яким не сподобався його зовнішній вигляд.

Як повідомляв Знай.иа, 25 вересня Білий дім опублікував стенограму телефонної розмови Трампа і Зеленського, яка відбулася 25 липня.

Знай.иа писав, що в Польщі постраждав українець, на нього впав чоловік, який хотів покінчити життя самогубством.