Експерти і продавці розповіли про те, що ціни знову починають зростати. Взяти хоча б картоплю. Зараз її ціна на ринках 13-15 гривень за кілограм, в магазинах — до 17. Але обіцяють золоту вартість для картоплі 27-30 гривень.

Картопля дорожчає прямо на очах.

За минулий рік витрати українців на продукти харчування зросли на 19,4%. Зокрема, у другому кварталі 2019 року городяни витратили на їжу 287,4 млрд грн, а в другому кварталі 2018 року — 240,7 млрд грн., повідомляє Держстат.

"До грудня ми отримаємо інфляцію в розмірі до 4%, а це означає, що ціни на продукти будуть кожен місяць повільно, але йти вгору", — вважають економічні експерти.

Експерти обіцяють ще більше подорожчання.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що Міноборони підготувало законопроект про військової поліції, яка може з'явитися в Україні найближчим часом.

Як повідомляв Знай.иа у Донецькій області водій легковика порушив ПДР і скоїв жахливе ДТП. Чоловік виїхав на “зустрічну” і зіткнувся з іншим авто.

Знай.иа писав, що Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час конференції в Мінську проговорився, що Росія навряд чи поверне Крим для України.