Сьогодні стало відомо про те, що мера Запоріжжя терміново забрали до лікарні.

Володимира Буряка прооперували – робили операцію на серці.

Мер міста потрапив у лікарню.

Мер міста зараз на лікарняному і знаходиться в стінах медзакладу. Про це повідомляє "Запорозька Січ", цю інформацію підтвердив і прес-секретар глави міста Андрій Ковальський.

"Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк зараз знаходиться на лікарняному. Сьогодні йому зробили операцію на серці", – повідомив Андрій Ковальський.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Буряку зробили операцію на серці.

Нагадаємо, що Міноборони підготувало законопроект про військової поліції, яка може з'явитися в Україні найближчим часом.

Як повідомляв Знай.иа у Донецькій області водій легковика порушив ПДР і скоїв жахливе ДТП. Чоловік виїхав на зустрічну" і зіткнувся з іншим авто.

Знай.иа писав, що після побиття і смерті в медичному закладі на Львівщині 20-річного курсанта Юрія П'янили співробітники правоохоронних органів лікарів підозрюють у неналежному лікуванні потерпілого і недбалості.