Жителям Запоріжжя сьогодні варто забути про прогулянки під сонечком, а тим, хо поспішає у свої справах чи на роботу, варто взяти з собою парасольку та вдягнути взуття, яке не промокне. 29 вересня містян очікують дощі.

Протягом усієї ночі небо над Запоржжям буде всуціль вкрите хмарами. Повітря не нагіється більше, ніж 10 градусів Цельсія.

Вдень можлива короткочасна поява сонця, але хмари всеодно будуть на небосхилі і вихлюпнуть на область чимало дощу. Температура повітря сягне позначки 17 градусів вище нуля максимально.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вітер дутиме у змінних напрямках із силою 5 метрів за секунду.

Раніше 29 вересня ловили птахів і ворожили по їх кісточках про те, якою буде зима. Чим більше жиру наросло на кістки глухаря або качки — тим сильніше будуть морози. Дивилися і на інші прикмети. Якщо на Ефимию тепло і сухо, то зима прийде пізно і буде м'якою. А якщо у цей день чули грім — чекали на безсніжну зиму.

Народні прикмети 29 вересня.

Суха і тепла погода 29 вересня - буде пізня зима, а сильних морозів, швидше за все, можна не очікувати

Якщо людина народилася 29 вересня, то його талісманом є гранат

Ловили птахів і намагалися передбачити погоду на найближчі місяці. Наприклад, чим більше жиру на кістках у глухаря - тим міцніше морози будуть, згідно з прикметами

Чується грім 29 вересня - зима буде безсніжною.

Нагадаємо, що на вихідних 28-29 вересня в Україні очікується відчутне потепління.

Як повідомляв портал Знай.ua, у неділю температура підніметься до +18... +24 градусів.

Також Знай.ua писав про те, що у неділю, 29 вересня, католики відзначають одне з головних церковних свят - Михайлів день.