Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Запоріжжі буде вкрите хмарами. Без опадів. Синоптики обіцяють у понеділок +8 +22 градусів тепла.

У Мелітополі похмуре небо проясниться тільки після обіду. Опадів синоптики не обіцяють. Температура коливатиметься від 10 до +21 градусів.

У Бердянську понеділок 30 вересня буде похмурим, тільки ближче до вечора всі хмари розійдуться. +13 +18 градусів тепла.

Сьогодні буде хмарно.

30 вересня в Кирилівці буде тепла ясна погода. На термометрі +14 +19 градусів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні набирає обороти нова злочинна схема, яка з допомогою SIM-карти дозволяє вкрасти гроші з чужої кредитної картки

Як повідомляв Знай.иа, скандал навколо розшифровки телефонного розмови між Володимиром Зеленським і Дональдом Трампом назріло насправді зовсім не зараз. Коріння його йдуть глибоко в 2016 рік.

Знай.иа писав, що у мережі з'явилася статистика того, як часто українським працівниками доводиться залишатися на роботі понаднормово, і що вони за це отримують.