На Мамай-горі розкопали давнє поховання – вчені зробили сенсаційне відкриття. Археологами було знайдено два древніх скіфських поховання. Нажаль, одне було розграбоване, а друге практично повністю вціліло. Про це повідомляється на сторінці Мамай-експедиції в Facebook.

Вчені розкопали древнє поховання.

Могила скіфського воїна, яку вдалося розкопати вченим змогла багато розповісти про давню цивілізацію.

У могилі вчені знайшли скелет молодого хлопця 18-22 років. Юнак був із знатного роду і скоріше всього, був вершником.

Вчені знайшли могилу скіфського вершника.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також у могилі були знайдені золоті прикраси, скляні буси і амулети з кісток тварин.

Нагадаємо, що в Україні набирає обороти нова злочинна схема, яка з допомогою SIM-карти дозволяє вкрасти гроші з чужої кредитної картки

Як повідомляв Знай.иа з-за катастрофічної ситуації на комунальному підприємстві "Харківські тепломережі" місто може залишитися без опалення і гарячої води.

Знай.иа писав, що у Вінниці почастішали крадіжки мобільних телефонів. У поліції зазначають, що хвиля крадіжок зросла. І радять обачніше ставитися до своїх гаджетів.