Роман Зануда, головний спеціаліст оргвідділу Акимівської РДА став учасником популярного вокального шоу.

Чиновнику 24 роки і він сам жартує над своЇМ промовистим прізвищем.

Роман почув від суддею 4 так.

Роман Зануда запевняє, що його характер зовсім не відповідає прізвищу, насправді він веселий і усміхнений. А ще любить поїсти. Він працює в жіночому колективі, тому його постійно підгодовують колеги.

Хлопець виконав пісню репера Басти "Сансара". Його низький голос дуже сподобався суддям. Талановитого Романа пропустили в наступний тур конкурсу. Особливо суддів здивувало, що раніше чиновник ніколи не займався вокалом серйозно.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні набирає обороти нова злочинна схема, яка з допомогою SIM-карти дозволяє вкрасти гроші з чужої кредитної картки

Як повідомляв Знай.иа з-за катастрофічної ситуації на комунальному підприємстві "Харківські тепломережі" місто може залишитися без опалення і гарячої води.

Знай.иа писав, що у Вінниці почастішали крадіжки мобільних телефонів. У поліції зазначають, що хвиля крадіжок зросла. І радять обачніше ставитися до своїх гаджетів.