Після уроків діти в Запоріжжі пограбували магазин – винесли цілий мішок пива, розпивали в школі. Зухвале пограбування сталося 6 вересня 2018 року в Якимівці.

Поліцейські зловили малолітніх злодіїв.

Поки один із спільників ламав замок, двоє інших чатували, щоб їх ніхто не помітив. З холодильника хлопці вкрали пива на 700 грн. "Здобич" малолітні злодії склали в мішок і пішли розпивати на територію школи.

Половину їм вдалося випити, решту вирішили віднести до одного з підлітків. По дорозі їх засікли патрульні, на школярів завели справу.

На днях Якимівський районний суд її розглянув і виніс рішення. Враховуючи, що на момент скоєння злочину всі троє були неповнолітніми, раніше не мали проблем із законом і розкаялися у скоєному, суд вирішив визначити їм покарання, не пов'язане з позбавленням волі. Проти цього не заперечувала і господиня пограбованого магазину.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пиво хлопці розпивали на території школи.

Нагадаємо, що в Україні набирає обороти нова злочинна схема, яка з допомогою SIM-карти дозволяє вкрасти гроші з чужої кредитної картки

Як повідомляв Знай.иа з-за катастрофічної ситуації на комунальному підприємстві "Харківські тепломережі" місто може залишитися без опалення і гарячої води.

Знай.иа писав, що у Вінниці почастішали крадіжки мобільних телефонів. У поліції зазначають, що хвиля крадіжок зросла. І радять обачніше ставитися до своїх гаджетів.