За "цікаві фото" дружини у бідних мелітопольців вибивають гроші, нова афера набирає обертів. Як не попастися на гачок аферистів довірливим чоловікам?

Чоловіків хочуть надути на гроші.

"Зателефонували з мобільного. Чоловік сказав, що у нього є "цікаві" фото моєї дружини, за які я напевно буду готовий заплатити 500 гривень, - розповідає мелітополец Михайло (ім'я змінено).

Надіслати фото в обмін на гроші чоловіка готові були буквально на наступний день у "Пасажу". Але зустріч так і не відбулася, так як чоловік просив надіслати анонс фото, на що шахраї категорично не погоджувалися.

А ось приятель Михайла, якому також дзвонили, пішов далі. Приїхав до "Паладіуму" і став чекати фото, яке йому пообіцяли покласти в певному місці в обмін на гроші. Але зустріч так і не відбулася, так як чоловік просік, що його хочуть обвести навколо пальця.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Будь пильні, щоб не потрапити на виверти шахраїв.

Нагадаємо, що в Україні набирає обороти нова злочинна схема, яка з допомогою SIM-карти дозволяє вкрасти гроші з чужої кредитної картки

Як повідомляв Знай.иа з-за катастрофічної ситуації на комунальному підприємстві "Харківські тепломережі" місто може залишитися без опалення і гарячої води.

Знай.иа писав, що у Вінниці почастішали крадіжки мобільних телефонів. У поліції зазначають, що хвиля крадіжок зросла. І радять обачніше ставитися до своїх гаджетів.