Запоріжці дали дієві способи, як вижити на мінімальну зарплату і не померти з голоду. Адже на 4173 гривні в місяць не особливо роженешся.

Запорожці знають, як можна вижити на мінімальну зарплату.

Хоча можна постаратися, якщо використовувати невеликі хитрощі. Для початку потрібно записувати всі витрати і планувати їх лише на найнеобхідніше – комуналку і їжу.

Далі ще складніше. Потрібно відстежувати всі акції в супермаркетах і намагатися купувати крупи, овочі, яких вистачить надовго.

Одягатися доведеться в секонд-хендах. Тут є свої нюанси. Потрібно буде вистояти довгу чергу в день завозу, але можна скупитися на 100-200 гривень і виглядати не гірше інших.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В сенод-хендах можна пристойно одягнутися.

Також потрібно оформити субсидію і бажано знайти будь-який підробіток.

Нагадаємо, що стінами Головного управління поліції Львівської області проходить акція протесту з вимогою відставки голови обласної поліції Василися Виконского.