Запоріжанка витрясла з довірливого іноземця 20 тисяч доларів.

Американець подав заяву в Дніпровське відділення поліції на запоріжанку, яка обманним шляхом виманила у нього велику суму коштів.

Дівчина випросила у американця велику суму грошей.

Чоловік познайомився з дівчиною два роки тому в шлюбному агенстві. Тоді потенційний наречений прилетів для знайомства до Запоріжжя.

Дівчина розповіла про квартиру, яку їм на весілля нібито планує подарувати бабуся. На її ремонт потрібно було 4800 доларів плюс всілякі дрібні витрати.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також іноземець висилав гроші на собаку і на утримання запоріжанки. У 2018 році жінка навіть хотіла порвати стосунки, але потім їй знадобився автомобіль, щедрий наречений і тут допоміг - вислав 4 тисячі доларів на машину.

Довірливий американець віддав запорожанке чималі гроші.

Останньою краплею став переказ 1 тисячі доларів, коли дівчина опинилася в лікарні з апендицитом.

Нагадаємо, що сьогодні деякі львів'яни відчують дискомфорт через відсутність електропстачання у житлових будинках міста.

Як повідомляв Знай.іа українці зможуть отримати матеріальну підтримку від держави для оплати комуналки.

Знай.іа писав, що у Києві 25-річний студент став жертвою збройного нападу: його штрикнув ножем у живіт невідомий чоловік.