Під Мелітополем днями стався збройний напад. Невідомі вночі пограбували АЗС "Amic Україна", розташовану на трасі "Харків-Сімферополь".

28 вересня в чергову частину Мелітопольського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що приблизно о 23 год. 20 хв. невідомі знеструмили заправку і, розбивши скло, проникли в приміщення.

Невідомі напали вирішили пограбувати АЗС.

Злодії взяли гроші, алкоголь і сигарети. Погрожували застосуванням зброї, а після зникли в невідомому напрямку.

За фактом події порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 КК України (грабіж з проникненням у приміщення).

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Копи розповіли, що це не перший напад на цю заправну станцію. 8 травня 2017 року двоє невідомих увірвалися в приміщення і, погрожуючи оператору ножем і пістолетом, забрали мобільний телефон і 9 тисяч гривень.

В поліції шукають підозрюваних у пограбуванні.

Нагадаємо, люди, які живуть на морському узбережжі відрізняються кращим психічним здоров'ям.

Як повідомляв Знай.іа днями Кабмін оприлюднив стандарти доступності публічних послуг, у яких вказується, через певний час має приїхати на виклик карета швидкої допомоги.

Знай.іа писав, що у Києві 25-річний студент став жертвою збройного нападу: його вдарив ножем у живіт невідомий чоловік.