Зустрічають з хлібом-сіллю: запоріжці хочуть побачити Тома Круза, але зірка не прилетить.

Зірка Голлівуду зараз в Україні і вже встиг побувати у Києві, Львові та Одесі. До нашої країни актор прилетів на власному літаку, вартістю в 28 мільйонів доларів.

Том Круз зустрівся з Президентом.

У Одесі актор пробув не довго, а у Львові встиг зробити селфі з мером Садовим.

А от до Запоріжжя зірка не прилетить, так як аеропорт закритий на ремонт. Мер міста не встиг підготуватись до приїзду голлівудського актора.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А також побував в Одесі.

Можливо в наступний раз Том Круз, який "пересувається" на власному літаку, добереться і до Хортиці, щоб побачити своїми очима всю красу Запоріжжя.

Нагадаємо, Данилюк розповів про непрості стосунки з главою АП Андрієм Богданом.

Як повідомляв Знай.іа, жителі Харкова створили петицію, в якій просять міську владу подбати про їх чотирилапих улюбленців.

Знай.іа писав, що на сьогоднішній день більше 100 тисяч меленьких українців потребують в тому, хто зміг би поділитися з ними своєю турботою і часом.