У Запоріжжі з'явилися креативні лавочки для тих, хто любить почитати. Незвичайні конструкції з'явилися вчора, 2 жовтня біля Центральної бібліотеки для дорослих в Олександрівському районі.

У Запоріжжі з'явилися оригінальні лавочки.

Дві лавочки у вигляді розкритих книг дуже оригінальні, так і притягують до себе погляди всіх перехожих.

У районній адміністрації переконані, що всім городянам сподобаються такі оригінальні "сидіння" і буде більше охочих відпочити або просто присісти біля бібліотеки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Данилюк розповів про непрості стосунки з главою АП Андрієм Богданом.

Як повідомляв Знай.іа, жителі Харкова створили петицію, в якій просять міську владу подбати про їх чотирилапих улюбленців.

Знай.іа писав, що на Прикарпатті до поліції постійно звертаються зі скаргами про шахрайство. На цей раз в поліцію звернулася 54-річна жінка, що скаржилася на те, що її про грабували повідомленням про те, що її картку заблокували.