Юний запорожанин з Іспанії привезе медаль з тхеквондо. Зараз в іспанському місті Марина Дор проходить Чемпіонат Європи з тхеквондо серед кадетів. Максим Маненков, вихованець СК "МОТОР СІЧ" отримав срібло.

Максим зі своїм тренером.

У ваговій категорії до 33 кг, підопічний Андрія Яковлєва провів п'ять поєдинків і пройшов у фінал.

Раніше спортсмен завоював золото, здобувши перемоги над суперниками з Сирії та Єгипту, а ще раніше здобув перше місце на Президентському в Кубку Туреччини.

Бойове мистецтво дуже популярно серед молоді та школярів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що тхеквондо бойове мистецтво, трену тіло і душі прищеплює людині фізичні бойові навички, ставить на меті покращити душевне здоров'я і якість життя.

Нагадаємо, у Запоріжжі батьки бояться за життя своїх дітей. Виявляється, по дорозі в школу і додому їх підстерігають справжні небезпеки, які можуть нашкодити здоров'ю.

Як повідомляв Знай.іа, жителі Харкова створили петицію, в якій просять міську владу подбати про їх чотирилапих улюбленців.

Знай.іа писав, що на сьогоднішній день понад 100 тисяч меленьких українців потребують в тому, хто зміг би поділитися з ними своєю турботою і часом.