В Запорізькій області більше тижня розшукували зниклого бердянця Юрія Святненко.

Вчора стало відомо, що Юрія знайшли мертвим, передає Бердянськ24. Правоохоронці повідомили, що покійного знайшли на території коси. Його тіло спотворено – ймовірно, безхатніми тваринами.

В Бердянську знайшли зниклого чоловіка.

Поки що тіло загиблого співробітника прикордонної служби передали на експертизу. В поліції повідомили, що при первинному огляді не знайдено жодних ознак насильницької смерті.

Нагадаємо, 40-річного Юрія Святненка, який зник 22 вересня рідні розшукували в соцмережах та з допомогою поліції.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Юрій зник більше тижня тому.

Нагадаємо, в новому 2020 році в Україні кількість одержувачів субсидії істотно зменшиться. До Держбюджету України додали новий пункт, згідно з яким, субсидиантов стане менше на 10%.

Як повідомляв Знай.іа, жителі Харкова створили петицію, в якій просять міську владу подбати про їх чотирилапих улюбленців.

Знай.іа писав, що на сьогоднішній день понад 100 тисяч меленьких українців потребують в тому, хто зміг би поділитися з ними своєю турботою і часом.