У Запоріжжі вирішили поставити пам'ятник загиблим українським воїнам. Поки ще не відомо, коли і де, але таке розпорядження вже надійшло від губернатора Запоріжжя.

встановлять пам'ятник Загиблим воїнам в центрі Запоріжжя.

Віталій Туринок повідомив про це під час засідання. Так само не відомо чи буде це пам'ятник, або меморіал.

Губернатор заявив, що всі проблемні питання, пов'язані з учасниками АТО, він буде відстоювати особисто.

Швидше за все, пам'ятник з’явиться в центрі міста і буде нагадувати жителям про те, як багато українських воїнів віддали свої життя за наш спокій і мирне життя.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Туринок заявив про те, що в Запоріжжі з'явиться пам'ятник загиблим воїнам АТО,

Нагадаємо, в новому 2020 році в Україні кількість одержувачів субсидії істотно зменшиться. До Держбюджету України додали новий пункт, згідно з яким, субсидиантов стане менше на 10%.

Як повідомляв Знай.іа, ще влітку головний навчальний корпус Київського національного університету імені Тараса Шевченка почали реставрувати. Однак, вже зараз роботи, які припали на фасад, завершилися

Знай.іа писав, що на сьогоднішній день понад 100 тисяч меленьких українців потребують в тому, хто зміг би поділитися з ними своєю турботою і часом.