Ціни – просто космос: стало відомо, де в Запоріжжі можна зняти житло, яке коштує менше прожиткового мінімуму.

Найпопулярніші у місті квартири - однокімнатні, на них і ціни найнижчі. На сьогодні таке житло можна зняти в Запоріжжі вартістю від 2 600 до 3 600 гривень за місяць.

Стало відомо, де найдешевші квартири в Запоріжжі.

Ще в травні сильно подорожчали трикімнатні квартири, зараз на них ціна більш стабільна. Крім того, самі дорога оренда у Вознесенському районі. За трикімнатну тут у вас можуть попросити в середньому 6 400 гривень.

Також у лідерах дорогих квартир Олександрівський і Комунарський райони. Ціни на однокімнатні квартири тут стартують від 3 100 – 3 500 гривень, двушки – від 3800 – 4300 гривень.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Названий самий дешевий район Запоріжжя.

Найдешевшим районом визнаний Заводський, де ціни, наприклад, на трикімнатні квартири, починаються від 2500 тисяч гривень.

Нагадаємо, на Прикарпатті з'явиться новий маршрут для туристів любителів меду.

Як повідомляв Знай.іа, харківська поліція затримала жителя селища Пісочин, якому інкримінують серію зґвалтувань на території всього Харкова.

Знай.іа писав, що багатьом львів'янам у ці вихідні не вдасться скористатися звичним маршрутом громадського транспорту.