У суботу, 5 жовтня, у Києві пройшла церемонія нагородження премії Global Teacher Prize Ukraine. Вона дісталась вчительці англійської та української мови мелітопольської школи №23 Наталії Кидаловій.

В суботу, 5 жовтня, у Києві пройшла церемонія нагородження премії Global Teacher Prize Ukraine.

За інформацією прес-служби ЗОДА, на "учительський Оскар" номінували майже три тисячі українських педагогів. Серед всіх учасників поетапно було відібрано ТОП-50, а потім ТОП-10. У Департаменті освіти і науки облдержадміністрації повідомили, що в десятку кращих вчителів України, крім Наталії Кидалової, увійшла вчителька англійської мови Запорізької спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступенів "Січовий колегіум" Наталія Гутарук.

В суботу, 5 жовтня, у Києві пройшла церемонія нагородження премії Global Teacher Prize Ukraine.


Крім звання найкращої вчительки країни Наталія Кидалова отримає 250 тисяч гривень, поїздку в Дубай на Global Education and Skills Forum 2020 і один рік безкоштовного навчання від "Освіторії". Також її ім'ям назвуть астероїд.

Нагадаємо, для українських пенсіонерів змінили порядок виплати пенсій. Зокрема, йдеться про встановлення мінімального віку, необхідного для нарахування пенсії за вислугою років.

Як повідомляв Знай.іа, в Кілії Одещині мати трьох дітей пограбувала церква.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Знай.іа писав, що відомий український політолог Володимир Фесенко зробив прогнози щодо виборів в мери Києва.