Хлопчик чи дівчинка: в Мелітополі бунт народжуваності, стало відомо, хто "в передовиковах".

В Мелітополі лідирують дівчинки по народжуваності.

У пологовому відділенні КНП "Мелітопольський міський пологовий будинок" за 9 місяців 2019 народилося 789 малюків. В тому числі, 753 – жителі Мелітополя, 12 - жителі Якимівського району, 20 - Приазовського району.

Також стало відомо, що дівчатка лідирують по народжуваності. Хлопчиків з'явилося на світ 388, а от дівчаток – 401. А також дев'ять двійнят і всі вони мелітопольці.

В Мелітополі народилося за дев'ять місяців 789 малюків.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Всього за рік народилося 1178 дітей, повідомляє відділ охорони здоров'я.

Нагадаємо, для українських пенсіонерів змінили порядок виплати пенсій. Зокрема, йдеться про встановлення мінімального віку, необхідного для нарахування пенсії за вислугою років.

Як повідомляв Знай.іа, в американському штаті Алабама вірус заблокував роботу систем лікарень і бази даних трьох лікарень. Схоже, хакерські атаки можуть завдати реальної шкоди людям.

Знай.іа писав, що на Прикарпатті вчителька з Калуша винайшла новий метод, як зацікавити учнів математикою.