У Запоріжжі на сцену вийшли особливі люди і розповіли про проблеми, з якими вони навчилися жити.

У суботу, 5 жовтня, у Міському палаці дитячої та юнацької творчості відбулася прем'єра вистави "Світло у темряві" від трупи "Рівні можливості". Свій виступ вони присвятили Віктору Карпову, який був одним з перших акторів трупи і помер від раку за день до прем'єри, повідомляє сайт 061.

У Запоріжжі люди з інвалідністю представили особливу п'єсу.

У п'єсі розповідається про життя людей із одного двору. Кожен зі своїми проблемами, з якими вони навчаються справлятися. У п'єсі були підняті питання насильства в сім'ї, алкоголізму, труднощі самореалізації для людей з інвалідністю та почуття провини, яке заважає жити різним людям.

"Я хочу показати усіма постановками нашої трупи, що люди з інвалідністю - це абсолютно такі ж люди, як і всі інші. І вони мають ті ж права, ті ж бажання, ті ж можливості", - пояснила режисерка театру Маріанна Смбатян.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У Запоріжжі презентували інклюзивну п'єсу.

Нагадаємо, мер Одеси Геннадій Труханов закликав опозиційно налаштованих до місцевої влади народних депутатів сісти за стіл переговорів.

Як повідомляв Знай.іа, в Дніпрі, 5 жовтня через загрозу обвалення будівлі гуртожитку перекрили прилеглі до нього вулиці.

Знай.іа писав, що на Прикарпатті вчителька з Калуша винайшла новий метод, як зацікавити учнів математикою.