В мелітопольському ресторані подають моторошні страви, навіть куштувати не хочеться. А головне, святковий настрій зіпсовано відразу і гарантовано.

У ресторані "Райський куточок" під час весільного банкету відвідувачі були здивовані люля-кебаб, яке винесли гостям і поставили на столи.

Бенкет легко зіпсувати всього лише одним блюдом.

Явно недешеве за теперішніх часів м'ясне блюдо мало настільки неапетитний вигляд, що мало хто зважився його скуштувати.

Свое враження про ресторан написала дівчина в пабліку "Відгуки про заклади". За словами дівчини, все було чудово, крім страви, яка зіпсувала настрій всіх присутніх.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

За формою, м'ясо скидалося на люля-кебаб, але кольору було рожевого. Так що не зрозумієш навіть, з кого його робили. Ні свинина свіжа, ні баранина, тим більше запечена на вугіллі, не може виглядати таким чином.

Нагадаємо, для українських пенсіонерів змінили порядок виплати пенсій. Зокрема, йдеться про встановлення мінімального віку, необхідного для нарахування пенсії за вислугою років.

Як повідомляв Знай.іа, в Кілії Одещині мати трьох дітей пограбувала церква.

Знай.іа писав, що на Прикарпатті вчителька з Калуша винайшла новий метод, як зацікавити учнів математикою.