Вчора в місцевому паблику Типовий Нікополь в Facebook один з користувачів виставив цікавий пост з милом, прив'язаним до крана мотузкою і підписав його відповідно: "Ще трохи і ми в Європі".

Запоріжців насмішив цей пост, коментарі були з сарказмом.

Нашим людям навіть мотузка - не перешкода.

"Європа до нас сама прийшла", "Перегризуть мотузочку", "У автовокзалі креативний підхід", "То прив’язують, щоб пляшка не падала, а ви про що подумали", "Прийдемо в Європу і капець Європі, "Прийдуть з порожньою банкою і все зіллють" – посипалися відразу коменти під цим постом.

Крім того, жителі припустили, що це було зроблено на автовокзалі. Але багато хто впевнений, що винахідливі українці якщо захочуть вкрасти, то зроблять це іншим способом, і мотузка їх не зупинить.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Лайфак від запорожців підірвав мережу.

Нагадаємо, що українське Міністерство цифровий трансформації збирається протягом 2-3 років легалізувати діяльність з майнингу криптововалют.

Як повідомляв Знай.іа, в Кілії Одещині мати трьох дітей пограбувала церква.

Знай.іа писав, що відомий український політолог Володимир Фесенко зробив прогнози щодо виборів в мери Києва.