Велосипедист у Запоріжжі вирішив випробувати долю, прилаштувався за рогатим і мчав на всіх парах. Але "спортсмен" геть забув про дотримання дистанції, чоловік, швидше за все, хотів випробувати долю.

Велосипедистам нагадують про правила пересування на трасі.

Відео, яке з'явилося в паблику зібрало купу стривожених коментарів. На кадрах видно, як їздець на дамбі Дніпрогес майже впритул наблизився до автобуса. Люди налякані, адже при будь-якому аварійному гальмуванні, власник двоколісного транспорту може просто врізатися в задню частину автобуса.

А так як чоловік їде посеред дороги за громадським транспортом, то його просто не видно в дзеркалі далекого виду.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що українське Міністерство цифровий трансформації збирається протягом 2-3 років легалізувати діяльність з майнингу криптововалют.

Як повідомляв Знай.іа, зараз українці з жахом чекають опалювальний сезон, який почнеться вже скоро, а також згодом щомісячне чотиризначне число в графі "Опалення" в платіжках.

Знай.іа писав, що Харківська міська рада повідомив, коли в місті розпочнеться опалювальний сезон.