У Faceboook один з користувачів Михайло Шнайдер повідомив про те, що в місті з'явився новий пам'ятник.

"В Запорізькій області поставили пам'ятник Порошенку. Хто-небудь знає, як називається цей Діагноз?" - запитує чоловік у своїх підписників.

Президент України у всій красі.

На вид цей "витвір мистецтва" має повну схожість з Президентом України. Хоча користувачі мережі відзначили, що він ще схожий на Геннадія Хазанова і трохи схуд. Мабуть, позначилися на фігурі пережевания.

Також стало відомо, що пам'ятник можна побачити на базі відпочинку "Скіф", яка розташована в районі "Хвиля" навпроти острова Хортиця.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В Запорожской области поставили памятник Порошенко. Кто-нибудь знает, как называется этот Диагноз?

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 7 oktober 2019

Нагадаємо, що українське Міністерство цифровий трансформації збирається протягом 2-3 років легалізувати діяльність з майнингу криптововалют.

Як повідомляв Знай.іа, зараз українці з жахом чекають опалювальний сезон, який почнеться вже скоро, а також згодом щомісячне чотиризначне число в графі "Опалення" в платіжках.

Знай.іа писав, що відомий український політолог Володимир Фесенко зробив прогнози щодо виборів в мери Києва.