Володимир Буряк виявив бажання балотуватися в мери Запоріжжя на другий термін, про це повідомляє видання Запорозька Січ.

Володимир Буряк буде балотуватися на другий термін.

"Розпочато багато програм за різними напрямками. Є над чим ще працювати, бо балотуватися на другий термін я буду", - повідомив нинішній голова Володимир Буряк.

Наступні вибори пройдуть восени в 2020 році. Нагадаємо, посаду міського голови Володимир Буряк отримав у 2015-му році. Згідно з екзит-полами, отримав значну перевагу з 30,6% голосів.

Нинішній мер міста ще побореться за крісло у влади

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Володимиру Буряку зараз 54 роки. На минулих парламентських виборах він балотувався у Верховну Раду за списками партії "Опозиційний блок". Партія не пройшла до парламенту.

Нагадаємо, що в школах під Києвом дітей годували неякісними продуктами, які раніше були списані з-за терміну придатності.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.