Все в диму і вогні: у Запорізькій області рятувальники встигли винести з пожежі двох однорічних дітей, могло статися непоправне.

Пожежники оперативно прибули на місце займання.

Пожежа трапилась в селі Рибалівка, сьогодні, дев'ятого жовтня, повідомляє служба області ДСНС. Причиною пожежі став несправний бойлер.

Як повідомляють рятувальники, загорілися домашні речі в приватному будинку на площі шість квадратних метрів. Коли пожежа охопила будинок, виявилося, що всередині перебуває п'ятеро людей, серед них двоє дітей.

Пожежники ліквідували вогонь в найкоротші терміни, а двомісячній дівчинці та однорічному хлопчику поставили діагноз "підозра на отруєння чадним газом" і відправили до лікарні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У Запорізькій області сталася пожежа з-за несправного бойлера.

Нагадаємо, що в Одесі відбулося цинічне пограбування. 34-річний чоловік, який видавав себе за покупця хапав ящики з засобами для важкохворих дітей і тікав.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.