Ось із-за чого пробки в місті: на проїжджій частині побилися маршрутник і водій легкового автомобіля.

Інцидент стався посеред площі Поляка, не доїжджаючи до зупинки громадського транспорту. Там розмахували кулаками двоє чоловіків. Люди чекали в салоні поки закінчиться з'ясування відносин і не поспішали роз'єднувати забіяк.

Б'ються водіїв зняли на відео.

Відео розборок потрапило на відео і з'явилося в місцевому пабліку. "Як пояснити шефу, що ти спізнився на роботу, бо водій маршрутки вирішив з'ясувати стосунки з іншим учасником ДД?", – свідчив напис під відео з бійкою дня.

Люди обурені тим, що в місті і так постійні пробки з-за ремонту греблі, а тут ще самі городяни підливають масла у огнонь.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі відбулося цинічне пограбування. 34-річний чоловік, який видавав себе за покупця хапав ящики з засобами для важкохворих дітей і тікав.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.