У запорізькому кафе персонал обурився через сплячу дитину. Про дивну історію розповіла запоріжанка на своїй сторінці в Facebook.

Жінка була цілий день зайнята своїми справами. Коли вже їхала в автобусі, то її син задрімав. Мама вирішила зайти в найближче кафе і там скоротати час, поки малюк виспиться.

Дитина заснув у кафе.

Жінка зайшла в кафе "Jays" на Соборному проспекті. Через півгодини до неї підійшов бариста і почав обурюватися з приводу сплячої дитини.

Спочатку він дізнався чий це хлопчик, а потім зажадав розбудити малюка, пояснивши, що це "виглядає не красиво".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Жінка була шокована ситуацією.

Мати була просто в шоці від почутого, адже персонал просив розбудити сплячу дитину і посадити її за стіл.

Нагадаємо, що в Одесі перекриють одну з важливих доріг. Повідомляється, що на момент ремонту спуск Марінеску буде закритий на три місяці.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.