У ці вихідні, 12-13 жовтня Запоріжжя буде відзначати День міста і Покровський ярмарок. Святкування триватиме цілих два дні. У зв'язку з цим у мерії обіцяють продовжити рух громадського транспорту.

У Запоріжжі продовжать роботу громадського транспорту.

Громадський транспорт працюватиме до 23 години. Транспорт, який їздить по Перемозі і Лермонтова, буде очікувати пасажирів на зупинках "Вул.Лермонтова", "6-а міська лікарня" і "ТЦ Амстор".

Громадський транспорт, що курсує по проспекту Соборного, сконцентрують на зупинках "Вул.Сталеварів" і "ТЦ Україна", а в Хортицький район можна буде доїхати з Металургів.

На цих вихідних у Запоріжжі будуть святкувати день міста.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що на своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що Приватбанк відзвітував про рекордну прибутку, яка стала новим досягненням усієї банківської системи України.