Погрожував гранатою і хотів безкоштовно покататися: неадекват під Запоріжжям взяв в заручники таксиста.

Інцидент стався в ніч на 10 жовтня в Бердянську. Таксист близько третьої годин ночі взяв замовлення на вулиці Фестивальній.

Пасажир хотів підірвати таксиста.

Клієнт почав погрожувати водієві боєприпасом і змусив кататися по нічному місту, без певної адреси.

Неадекватний чоловік хотів підірвати гранату, якщо таксист не виконає його умови. Той у свою чергу викликав копів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Чоловік погрожував таксисту гранатою.

Правоохоронці затримали буйного пасажира. Виявилося, що боєприпас був без запалу, а підривник був у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, що на своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що Приватбанк відзвітував про рекордну прибутку, яка стала новим досягненням усієї банківської системи України.