Вандали роками руйнували головний пам'ятник в Мелітополі, зараз монумемент "Дружба народів" в дуже жалюгідному стані, повідомляє РІА-Мелітополь.

На одній із статуй "Дружби народів" невідомі пошкодили "п'яту точку" і частину ступні.

Зараз пам'ятник у дуже жалюгідному стані.

Крім того, фарба на пам'ятнику сильно облізла, а з-під відпавших шматків бетону видно іржаву залізну основу.

У статуї немає п'ятої точки і частини ступні.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За словами директора паркового КП Олега Обрезанова, при ньому пам'ятник не реставрувався. До цього останні згадки про реставрацію датуються 2014 роком. В цьому році ніяких планів по реставрації не передбачається.

У цьому році статую реставрувати не збираються.

Нагадаємо, що український президент Володимир Зеленський під час прес-марафону в Києві пообіцяв виконати передвиборчу обіцянку й завершити війну з Російською Федерацією на Донбасі.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що Приватбанк відзвітував про рекордну прибутку, яка стала новим досягненням усієї банківської системи України.