Фермери в Запорізькій області придбали неіснуючі добрива. Підприємці перевели 99 150 гривень за поставку мінеральних добрив, але так їх і не побачили – повідомляють в Якимівському відділенні поліції.

Підприємці залишилися без коштів і без добрив.

До правоохоронців звернувся ошуканий директор фірми "Танок". Виявляється, ще на початку серпня вони перевели на рахунок постачальника близько 100 тисяч гривень, але товар досі не отримали.

Так як операцію було зроблено на "Приватбанк" у Київ, правоохоронці не можуть отримати доступ до банківської таємниці фінустанови, щоб дізнатися про всі операції на рахунках фірми.

Аферистів шукають правоохоронці.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що український президент Володимир Зеленський під час прес-марафону в Києві пообіцяв виконати передвиборчу обіцянку й завершити війну з Російською Федерацією на Донбасі.

Як повідомляв Знай.uа, що в понеділок, 7 жовтня Яремчанський міський суд виніс рішення по справі пограбування розважального комплексу в Яремче.

Знай.uа писав, що Приватбанк відзвітував про рекордну прибутку, яка стала новим досягненням усієї банківської системи України.