Нарешті нещасна запоріжанка Настя Шаповалова, яку чоловік облив окропом побачила своїх діток і повернулася додому з Вінницького опікового санаторію, де дівчина проходила реабілітацію.

Запоріжанка, яку чоловік облив окропом йде на поправку.

Настя Шаповалова вже забрала своїх дітей, повідомляє на своїй сторінці у соцмережі блогер Злата Некрасова.

"У мене прекрасна новина! Вчора повернулася із санаторію Настюша Шаповалова, вчора вона забрала своїх діток! У них все буде добре. Вона прекрасна мама і хороший чоловічок".

Насті належить ще довгий шлях до зцілення, як всередині, так і зовні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того, волонтер розповіла, що Настю чекає ще поїздка до пластичного хірурга 17 жовтня. Запоріжанку має пройти ще довгий шлях до повного одужання.

Нагадаємо, що Президент Володимир Зеленський відповів на запитання про легалізацію медичної марихуани в Україні. За його словами, багато людей хоче займатися цим бізнесом.

Знай.uа писав, що заступник Міністра соціальної політики з питань європейської інтеграції Сергій Ніжинський на зустрічі з представниками Консульської канцелярії Посольства Італійської Республіки в Україні у сфері усиновлення зробив важливу заяву.