Президент Володимир Зеленський заявив, що перед тим як говорити про продаж оборонної компанії "Мотор Січ", слід з'ясувати, хто вивів підприємство з переліку стратегічних і хто в Україні хотів його "розпиляти". Про це він заявив під час прес-марафону.

Марафон так марафон. 14 годин спілкування з пресою. Триста журналістів. Кажуть, що понад 500 питань. Це були питання,...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Donderdag 10 oktober 2019

"Ми повинні зберегти підприємство, незважаючи на те, скільки у нас з вами акцій, зберегти "Мотор Січ" для Запоріжжя, де є реальна загроза залишити понад 20 тисяч осіб без робочих місць".

Пріоритетом для держави є збереження Мотор Січі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Він зазначив, що спочатку потрібно "вивчити це питання, і потім вирішувати з китайськими партнерами… Там теж кредитні кошти у людей, які придбали акції і вони ці кредитні кошти брали в китайському державному банку".

Глава держави підсумував, що зараз цю справу вивчають і Антимонопольний комітет, і генеральний директор "Укроборонпрому", і правоохоронні органи.


Нагадаємо, що у зв'язку з Днем захисника України і Покрови "Укрзалізниця" вирішила трохи змінити розклад, і пустила 14 додаткових поїздів по всій країні.

Знай.uа писав, що справжній крик душі з'явився в соціальній мережі від мами учня 6 класу, яка побачила домашнє завдання своєї дитини з української літератури.