Хотів тільки налякати запальничкою: батьки нелюда, який спалив кохану в Запоріжжі, на боці сина. З'явилися нові страшні подробиці загибелі запоріжанки.

Дівчина загинула в липні 2019 року. Можна тільки уявити, яку нелюдську біль вона пережила перед смертю.

Нелюд позбавили свою дівчину життя.

"Ніколи не забуду момент, коли вперше побачила Настю в лікарні, - розповіла мати дівчини. - Вона була вся обгоріла, як вуглик. Не обгоріли тільки ступні. А так вся була чорна… Голова –розміром з футбольний м'яч".

Крім того, мати дівчини до останнього не знала про її сварки з Віталієм Чайковським. Вони були щасливі, але через деякий час, коханий почав повністю контролювати Христину і скандалив навіть тоді, коли вона без дозволу виходила попити кави.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За словами Віталія, він тільки хотів налякати кохану.

В той день вони посварилися і коли дівчина вибігла за Віталієм, він облив її бензином і чиркнув запальничкою. Нелюд каже, що намагався її врятувати. Батьки Віталія на його боці і теж говорять про те, що він хотів тільки налякати дівчину.

Запальничкою він чикнув від нервів і підпалив собі пальці. А коли дівчина кинулася йому на допомогу, вогонь, природно, перекинувся і на неї.

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Знай.uа писав, що комітет Верховної Ради України з питань антикорупційної політики викликає на своє засідання 16 жовтня Генеральна прокурора Руслана Рябошапку.