На Запоріжжі мешканці одного з містечок самотужки вирішили проблему з величезними ямами на дорогах, які не дають спокою місцевим власникам автівок. Щоправда їх ідеї вилились у вандалізм та нехтування пам'яттю про померлих.

Як повідомила одна із мешканок смт Якимівка, люди, які мешкають на вулиці Героїв 23-го батальйону, вирішили відремонтувати дорогу та залатали величезні ями цвинтарними надгробками і елементами пам'ятників.

На світлинах та відео видно, що ями засипані каменями, в які розтрощили надгробки автомобілі, що проїжджають цією вулицею. Але місцями ще вгадуюються металевий каркас-основа надгробку.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Невідомо, хто дійшов до такої "дикої" ідеї ремонту дорожнього покриття, але, судячи з інцеденту, місцевій владі необхідно терміново звернути увагу на плачевний стан місцевих доріг та не змушувати мешканців вдаватися до крайніх, а часом і таких жахливих мір.

Нагадаємо, що вандали роками руйнували головний пам'ятник в Мелітополі, зараз монумемент "Дружба народів" в дуже жалюгідному стані

Як повідомляв портал Знай.ua, 9 жовтня в Голосіївському парку міста Києва невідомі вандали забруднили фарбою пам'ятну дошку загиблим воїнам АТО.

Також Знай.ua писав про те, що у Кривому Розі вандали перекинули догори дном пам'ятник гарматі, який встановлений на греблі КРЕСовского водосховища.